Palvelut

Huom! Olen tällä hetkellä vanhempainvapaalla!

Täältä löydät lisätietoa tarjoamistani palveluista. Jos et ole varma, mikä palvelu olisi sinulle sopivin voit aina olla yhteydessä. Räätälöin aina palveluni henkilökohtaisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. 

Fysioterapia

Fysioterapia on hoitomuoto, jonka avulla pyritään ylläpitämään tai parantamaan fyysistä toimintakykyäsi. Heikentynyt toimintakyky voi olla synnynnäistä tai loukkaantumisesta/sairaudesta johtuva. Myös kuormitus tai ikä voi alentaa ihmisen toimintakykyä.

Fysioterapiaan voi tulla esimerkiksi loukkaantumisen tai leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen - mutta myös ennaltaehkäisevästi, jolloin käydään läpi arkikuviosi ja parannetaan esimerkiksi ryhtiä, liikkuvuutta ja/tai voimaa.

Vastaanotolleni voit tulla lähetteellä tai ilman. Maksutapana toimivat kortti, käteinen, lasku tai vakuutusyhtiön/ työnantajan myöntämä maksusitoumus. 

Hieronta

Tarjoan asiakkailleni toiveiden mukaan klassista hierontaa tai urheiluhierontaa, sekä raskaushierontaa raskaana oleville tai juuri synnyttäneille.

Klassinen hieronta sopii sinulle, mikäli toivot jännitystilojen avaamista, lihasten yleistä huoltoa ja palautumista. Otteen voimakkuutta säädetään toivomuksen mukaan sopivan napakaksi tai rentouttavan lempeäksi.
Urheiluhieronta, kuten nimikin sanoo, on suunnattu urheilijoille. Hoidon avulla pyritään palauttamaan lihakset urheilusuorituksen jälkeen tai aktivoimaan ne suoritusta varten. Urheiluhieronta ei ole "voimakkaampi" käsittelymuoto klassisesta hieronnasta, vaan hieronnassa käytetään muun muassa ravistavia, silittäviä ja verenkiertoa aktivoivia liikkeitä. Hoitosuunnitelma rakennetaan aina omien tavoitteiden perusteella ja urheilijan treenikalenteriin sopivaksi.

Raskaushieronta sopii kaikille raskaana oleville tai juuri synnyttäneille. Sen avulla pyritään rentouttamaan ja palauttamaan jo kuormitettua kehoa. Hoito toteutetaan aina asiakkaan ollessa kylkimakuulla sekä raskaushierontaan tarkoitettujen, tukevien tyynyjen avulla. Raskaushieronnassa keskitytään tyypillisiin ongelma-alueisiin, jotka usein ilmenevät raskauden yhteydessä.

Personal Training

Tarjoan asiakkailleni monipuolista henkilökohtaista valmennusta. Oli tavoitteenasi sitten terveellisempi elämäntapa, painonpudotus,  lihasten kasvattaminen tai oman treenin nostaminen uudelle tasolle - minulta saat siihen parhaat työkalut ja tuen. Räätälöin tarpeidesi mukaisen treeniohjelman, jota pystyy joustavasti muokkaamaan esimerkiksi uusien tavoitteiden saavuttamiseksi tai elämäntilanteen muutoksen johdosta.

Personal Trainerina työskentelen paljon fysioterapeutin näkökulmasta, jotta saamme rakennettua sinulle vahvan ja ennen kaikkea toimivan kehon.


Tuotteet

Minulta voit ostaa myös hyvinvointiin- ja treenaamiseen liittyviä tuotteita, jotka tukevat kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi! Valikoimassa on tällä hetkellä muun muassa eri kokoisia foam rollereita, kuminauhoja, blokkeja, kinesioteippiä, vesipulloja ja erilaisia hierontavälineitä. 

Tervetuloa Laserhusetiin ostoksille! 

(Tuotemyynti tauolla vanhempainvapaan aikana)