sv

HMK fysio avslutar mottagningen!

Ett STORT TACK till alla kunder som möjliggjort verksamheten! 

Fysioterapi, massage och personlig träning

Hur kan jag hjälpa till?
Tjänster 

Fysioterapi

Målet med fysioterapi är att förbättra eller bibehålla den fysiska funktionsförmågan. Du är välkommen till  min mottagning med eller utan läkarremiss!

Personal training

Drömmer du om en hälsosammare livsstil? Eller skulle du vilja ta din träning till nästa nivå? Kontakta mig så skräddarsyr vi en träningsplan som passar just dina mål! 

Massage

Jag erbjuder mina kunder klassisk massage, idrotts-massage eller gravidmassage enligt behov.

Om mig

Mitt namn är Hanna Kanerva och jag har jobbat som företagare inom hälso- och sjukvården sedan 2015. Jag är utbildad klassisk massör, idrottsmassör, gravidmassör samt fysioterapeut (YH) och FISAF Personal Trainer. 

Läs mer om hälsa och välmående!

Nyaste artiklarna

Hej, Andas du?

28.03.2021

Under det senaste året kan säkert alla känna igen sig med känslor av stress och oro, ovisshet om vad som kommer att hända och hur man skall bete sig. Till följd av Covid-19-pandemin har vi fått lära oss att bära ansiktsmask och undvika att hosta och nysa i allmänna utrymmen. Jag tror inte att jag är den enda som gått...

Jobbar du med distansarbete eller -studier och upplever att dagarna blir långa och tunga? Kolla in några hemmaknep nedan för att variera din sittställning!

I och med coronapandemin har det blivit allt vanligare att jobba hemifrån. Det är förstås en positiv sak att många har möjlighet att stanna hemma och jobba, för att på så sätt minska smittspridningen. Men hemmakontoren är i många fall inte de mest ergonomiska, vilket konkret märks i mitt arbete som massör och fysioterapeut. Antalet personer som...