Tjänster

Obs! För tillfället är jag föräldraledig!

Nedan kan du läsa om de tjänster jag erbjuder. Min målsättning är att skräddarsy tjänsterna så att de är ändamålsenliga för just dig. Tveka inte att ta kontakt ifall du undrar över något.

Fysioterapi

Fysioterapi är en behandlingsmetod som handlar om att upprätthålla och/eller utveckla den fysiska funktionsförmågan. En nedsatt funktionsförmåga kan vara medfödd eller uppkommen på grund av skada eller sjukdom. Det kan också vara belastnings- eller åldersrelaterat. 

Fysioterapi kan vara aktuellt till exempel efter en skada eller operation, när man vill återfå rörlighet och styrka, minska på smärta och undvika utdragna läkningsprocesser. Man kan även ha nytta av fysioterapi i förebyggande syfte, då man tillsammans med fysioterapeuten kartlägger och jobbar kring möjliga belastningsområden minska risken för framtida skador.

Du är välkommen till min mottagning med eller utan läkarremiss. Som betalningsmedel fungerar kontant, kort, faktura eller betalningsförbindelse från försäkringsbolaget/arbetsgivaren.

Massage

Jag erbjuder mina kunder klassisk massage eller idrottsmassage, samt gravidmassage åt gravida och nyförlösta.

Klassisk massage passar bra som behandlingsmetod för dig som upplever muskelspänningar och stelhet i kroppen. Syftet med klassisk massage kan vara allmän muskelvård, öppnande eller återhämtande behandling. Styrkan i greppen justeras alltid enligt behov.

Idrottsmassage lämpar sig, som namnet antyder, speciellt för idrottare och aktiva personer. Syftet med behandlingen är att återhämta musklerna efter en idrottsprestation eller aktivera dem inför en prestation. Målet med idrottsmassage är att optimera idrottarens utveckling och återhämtning, därför byggs behandlingsplanen alltid upp utgående från idrottarens individuella träningsplan.

Gravidmassage är anpassad till gravida och nyförlösta. Målet med är att slappna av och återhämta en redan belastad kropp både fysiskt och hormonellt. Gravidmassage utförs alltid i sidoläge med stödjande dynor och fokuserar på typiska problemområden som uppstår till följd av förändringar som sker i kroppen under/efter en graviditet.

Personlig träning

Jag erbjuder mångsidiga PT-tjänster åt mina kunder. Oavsett vilket mål du har - det kan vara allt från en hälsosammare livsstil, viktnedgång, muskeltillväxt eller effektivering av den egna träningen - så ger jag dig det stöd och de verktyg du behöver för att nå just ditt mål. Jag jobbar hela tiden nära mina kunder och den skräddarsydda träningsplanen kan vid behov justeras under resans gång, till exempel om målen eller livssituationen ändras. 

Som personlig tränare jobbar jag långt ur fysioterapeutisk synvinkel, för att vi tillsammans skall kunna bygga en så stark och fungerande kropp som möjligt åt dig. 


Produkter

Du kan även köpa hem hälso- och träningsprodukter av mig, som stöder ditt välmående och hjälper till att upprätthålla en god fysisk hälsa! I sortimentet finns för tillfället bland annat foam rollers i olika storlekar, gummiband, block, kinesiotejp, vattenflaskor och olika massagetillbehör. Jag berättar gärna hur du kan använda de olika redskapen för att få ut mest möjliga nytta av dem - tveka därför inte att fråga om det är något du undrar.

Välkommen till Laserhuset på shopping! 

(Produktförsäljningen är på paus under föräldraledigheten)